Call of Duty Vanguard perk maakt spelers immuun voor vuur

News
vrijdag, 14 januari 2022 om 17:30
call of duty vanguardf1636115508
Een perk in Call of Duty Vanguard moet er nu voor zorgen dat spelers 30 procent minder schade oplopen door vuur. Maar in plaats van dat spelers minder schade oplopen, lopen spelers momenteel helemaal geen schade meer op door vuur. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Gebruik maar even geen vuur als wapen in een online potje Call of Duty Vanguard, want voor je het weet vecht je namelijk tegen iemand die daar immuun voor is. Op Reddit worden er beelden gedeeld van zo'n soort situatie.

Wanneer komt er een oplossing voor de bug?

Wanneer er een oplossing komt ligt aan hoe snel Sledgehammer Games op de hoogte is van de bug. De studio heeft het al druk, omdat er wel meer problemen in de game zijn die nog niet zijn opgelost. Sledgehammer Games probeert het in ieder geval snel op te lossen.
Er kan al snel een oplossing komen, als het bedrijf bijvoorbeeld de aanpassingen aan de Perks terugdraait. Door het aanpassen van de Perks is namelijk het probleem ontstaan, maar spelers willen nog steeds dat de perk tegen vuur wat beter werkt. Hopelijk komt Sledgehammer Games dus met een oplossing die ervoor zorgt dat je gewoon 30 procent minder schade krijgt door vuur.

Populair Nieuws

Laatste Reacties