Komt Captain America naar Call of Duty Vanguard?

News
donderdag, 11 november 2021 om 17:30
captain america the first avengersf1636628257
Call of Duty Vanguard dataminers hebben nieuwe informatie gevonden die erop zou wijzen dat Captain America en Indiana Jones naar Vanguard gaan komen. In de data van de game zouden er namelijk meerdere keren gerefereerd worden naar de twee personages. Dit werd gedeeld op Twitter.
Dataminers zijn een hoop informatie aan het vinden in de data van Call of Duty Vanguard. Nu zijn er meerdere aanwijzingen gevonden dat Captain America en Indiana Jones naar de game komen als Amerikaanse helden.
De toevoeging van de personages past goed bij de game, omdat het fictieve verhaal van beide personages veel te maken heeft met de Tweede Wereldoorlog. Captain America is oorspronkelijk een soldaat uit de Tweede Wereldoorlog en de verhalen van Indiana Jones spelen zich ook af tijdens of rond de Tweede Wereldoorlog.

Hoe zal de crossover eruit zien?

Helaas is er naast de data maar weinig bekend over de mogelijke crossover. De dataminer denkt dat de AH in de code staat voor een American Heroes Event, maar dit is niet zeker.
Het is goed mogelijk dat er een Fortnite-achtig evenement naar Call of Duty Vanguard komt met de beide figuren.
De mogelijke komst van de helden is niet het enige wat door dataminers is gevonden. Dataminers vermoeden namelijk ook dat er een Attack on Titan DLC naar Call of Duty Vanguard gaat komen. Hier zijn namelijk ook verschillende codes voor gevonden, waarin gerefereerd wordt naar de serie.