Game Mania pakt flink uit met voorjaarssale op games en accessoires

News
woensdag, 12 januari 2022 om 18:00
Game Mania is gestart met de voorjaarssale. Er worden games, accessoires, merchandise en nog veel meer verkocht voor tot wel meer dan de helft van de prijs. Mocht je dus een aantal game artikelen niet met kerst hebben gekregen, dan kan je deze nu alsnog halen met korting.
2022 begint goed bij Game Mania. Het jaar start namelijk bij het bedrijf met een nieuwjaarssale. Op de producten die worden verkocht kan wel tot 55 procent korting zitten. De kortingen zijn niet beperkt tot games. Ook veel andere game producten doen mee aan de actie.

Wat is er te koop bij Game Mania?

Er zijn veel games te krijgen met korting te scoren, zoals Outriders voor 34,98 euro. Je kan de game met tien euro korting halen. Ook is Lost Judgment met 20 euro korting verkrijgbaar. Naast deze titels zijn er nog veel meer games met korting te koop.
Zoals gezegd zijn niet alleen games afgeprijs, maar ook accessoires. De Nintendo Switch Lite is bijvoorbeeld in verschillende kleuren in de aanbieding. Mocht je de console dus nog willen aanschaffen dan is nu misschien een goed moment.
Momenteel is de kortingsactie dus bezig. Let er wel op voordat je bestelt dat een aantal producten niet thuis bezorgd kunnen worden. Dit staat aangegeven naast het product. Het is dan wel mogelijk om deze te bestellen, maar je moet het product of de producten dan zelf op komen halen in de winkel. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van Click en Collect.
Game Mania is overigens niet de enige winkel die losgaat met een voorjaarssale. Ook MediaMarkt verkoopt nu veel hardware met korting!