Call of Duty Vanguard en meer voor gamescom Opening Night Live onthuld

News
dinsdag, 24 augustus 2021 om 9:30
call of duty vanguardf1632233749
Morgenavond gaat gamescom 2021 echt van start met Opening Night Live. Geoff Keighley heeft nu alvast een hint gegeven met wat we allemaal kunnen verwachten, waaronder Call of Duty Vanguard.
Dat de Opening Night Live show vol zal zitten met nieuwe beelden en trailers voor aankomende games, dat had iedereen wel verwacht. Maar wat de liveshow precies allemaal gaat brengen, dat was nog een geheimpje. Geoff Keighley, de presentator en organisator van Opening Night Live, heeft daar nu alleen verandering in gebracht via Twitter.
Middels het bericht heeft Keighley namelijk een handjevol titels bekendgemaakt die sowieso getoond zullen worden tijdens de liveshow. Onder andere het gloednieuwe Call of Duty Vanguard, Far Cry 6, Death Stranding Director’s Cut, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga en Saints Row zullen de revu passeren. Dat is nog niet alles, want naast die games zal er ‘nog veel meer’ getoond gaan worden.

Een goed gevulde Opening Night Live

Voor de Opening Night Live is dan ook de nodige tijd uitgetrokken. Keighley heeft namelijk eerder al bekendgemaakt dat de show maar liefst twee uur gaat duren. Het evenement zal te volgen zijn op 25 september om 20:00 Nederlandse tijd via YouTube.
De liveshow is niet het enige dat er voor gamescom 2021 is gepland. De organisatie heeft namelijk nog meerdere dagen aan content gepland, onder andere voor interviews met uitgevers en ontwikkelaars, nieuwe gameplaybeelden en meer. Check hier wat je allemaal van gamescom 2021 kan verwachten!