Call of Duty Modern Warfare 2 voegt fan-favoriete modus toe

News
dinsdag, 24 januari 2023 om 11:30
call of duty modern warfare 2 soldierf1664436468
Binnenkort wordt seizoen 2 gelanceerd voor Call of Duty Modern Warfare 2. De update zal een fan-favoriete modus aan de game toevoegen, namelijk Hardcore Mode.
Met de laatste aantal edities van Call of Duty wordt er aan de lopende band nieuwe content toegevoegd aan de games. Zo zal binnenkort seizoen 2 van start gaan voor Call of Duty Modern Warfare 2 en Call of Duty Warzone 2.0. Activision heeft nu onthuld welke nieuwe modus spelers kunnen verwachten met de aankomende update.
Via een blogpost is bekendgemaakt dat Hardcore Mode een terugkeert naar Modern Warfare 2. Hardcore Mode was één van de favoriete modi onder spelers en dus zijn velen blij met de nieuwe modus. Dat is ook goed te zien aan de reacties op Twitter onder de aankondiging.

Modern Warfare 2 spelers niet helemaal tevreden

Toch zijn niet alle spelers blij met de status van Call of Duty Modern Warfare 2. Hardcore Mode is namelijk niet het enige waar fans al lange tijd om vragen. Zo zijn er namelijk elementen gehaald uit de voorgaande gamers, die spelers graag terug willen zien, zoals reload cancelling en jump shooting.
De lancering van het tweede seizoen is daarnaast flink uitgesteld. Oorspronkelijk zou de update live gaan op 1 februari, maar nu wordt dat pas 15 februari. Infinity Ward en Raven Software willen namelijk eerst de nodige aanpassingen doorvoeren voordat de update gelanceerd wordt.