Volledige walkthrough Forspoken verschenen op YouTube

News
dinsdag, 24 januari 2023 om 12:30
forspokenf1657117153
Forspoken is nog niet eens uit en de eerste volledige walkthrough is al op YouTube verschenen. Die walkthrough levert een aantal interessante inzichten op.
De game verschijnt vandaag, maar de eerste volledige walkthough van Forspoken is nu al op YouTube verschenen. Wie de game dus eerst wil bekijken voor hij besluit de game te kopen kan nu op YouTube terecht. Wie nog niets wil weten van het spel kan de video beter niet bekijken, deze staat uiteraard vol met spoilers.
De video is geplaatst door YouTube account GamersPrey en is in 4K. Dat betekent dat de video een goed beeld geeft van de kwaliteit die verwacht mag worden van de game die gamers vanaf vandaag in handen krijgen.
De video is gemaakt door de game zo snel mogelijk door te spelen en lijkt op de 'easy' setting gespeeld te worden, waardoor de doorlooptijd aanzienlijk ingekort wordt. De video beslaat zo'n 8 uur en doorloopt alle twaalf hoofdstukken van het spel. Volgens de ontwikkelaars is de speeltijd voor alleen al de hoofdmissie zo'n 20-30 uur. Daarnaast bevat de game een open wereld met zij-missies, waardoor de speeltijd nog flink langer kan worden.

Forspoken verschijnt morgen

Forspoken is de eerste PlayStation 5 console exclusive die dit jaar verschijnt, maar de game lijkt tot nu toe nog niet erg warm ontvangen te worden. De game kent een demo, maar die werd dermate matig ontvangen, dat Square Enix een patch op deze demo moest uitbrengen om de belangrijkste problemen op te lossen.
Zo introduceerde de patch de mogelijkheid om de besturing anders in te delen en om de tekstgrootte aan te passen. Ook kwam het regelmatig voor dat vijanden die de focus hadden, deze focus snel kwijt raakten zodra ze uit beeld verdwenen.

Daarentegen zag de game er meer dan prima uit, wat ook de nu geposte playthrough van GamersPrey laat zien. Ondanks de wat ruige start kunnen vele gamers vandaag aan de slag met hoofdrolspeelster Frey Holland in de fantasiewereld Athia.