Dit is wanneer Call of Duty Modern Warfare 2 getoond gaat worden

News
vrijdag, 03 juni 2022 om 13:30
modern warfare 2 2022f1651216285
Eerder zagen we al een mysterieuze teaser voor Call of Duty: Modern Warfare 2 waarin de game werd aangekondigd. Nu geeft Activison nog meer bloot met een teaser trailer en een onthullingsdatum, we krijgen op 8 juni namelijk een volledige wereldwijde openbaring over de geliefde shooter game.
In de nieuwe teaser zien we wat het ultieme wapen is, jouw team. De teaser toont hoe hartverscheurend oorlog is en zet meteen de toon met een droevig nummer op de achtergrond. In de teaser zien we Ghost zoals we die nog kennen uit de oudere Modern Warfare games. Ook zien we Colonel Alejandro Vargas, die we nog niet kennen, Ghost en Vargas springen samen uit een gepantserde wagen ten strijde.
Of we verder precies dezelfde personages terug gaan zien is ook nog maar de vraag. Het is al wel duidelijk dat Modern Warfare 2 (2022) een direct vervolg is op de Modern Warfare reboot uit 2019. Het zelfde team, Infinity Ward zit er weer achter de knoppen en is de game aan het ontwikkelen. Op 8 juni volgt er meer info over hoe de game eruit komt te zien, iets wat eerder al gedeeld was door bekende lekkers.

Dit weten we al over Call of Duty Modern Warfare 2

Het is ook al duidelijk wanneer we thuis in de game kunnen gaan knallen! Eerder maakte Activison namelijk al bekend dat de release van Call of Duty Modern Warfare 2 op 28 oktober is.
Ook weten we dat er hard gewerkt wordt aan een vervolg op de geliefde battle royale shooter van Activision, namelijk Call of Duty Warzone. Of we Warzone 2 dit jaar nog gaan zien blijft ook nog maar de vraag, want Activison sprak in een tweet al wel over de nieuwe Warzone ervaring, samen met Modern Warfare 2.

Populair Nieuws