Call of Duty Modern Warfare 2 multiplayer maps gelekt door mobile game

News
maandag, 04 juli 2022 om 13:30
call of duty modern warfare 2 ghostf1677578436
Veel fans wachten met smart op meer informatie over Call of Duty Modern Warfare 2. Dat is nu gekomen, want een mobile game lijkt de multiplayer maps van de Call of Duty game te hebben gelekt.
Call of Duty Modern Warfare 2 en Warzone 2 zijn niet de enige games in de franchise die onderweg zijn. Activision werkt namelijk ook aan Call of Duty Warzone Mobile, die in mei een closed alpha heeft gekregen om te testen. Testers hebben nu alleen opvallende beelden gevonden in de build, die ze gedeeld hebben op het internet, ondanks de strenge non-disclosure agreement.
De beelden die namelijk zijn gedeeld, zijn naar verluidt van de multiplayer maps van Call of Duty Modern Warfare 2. Dat meldt CharlieIntel. De eerste map heeft de naam Grand Prix en we zien op het gelekte plaatje dan ook twee Formule 1-auto's voorbij scheuren. Het lijkt te gaan om het Marina Bay Circuit in Abu Dhabi.
Ook de andere multiplayer maps lijken zich ergens in het Midden-Oosten te bevinden. Zo is namelijk op de images van de amps SABA en Oilfield een droge omgeving en een felle zon te zien. De locatie van Museum is onduidelijk, maar het gebied lijkt een mooie mix van outdoor en indoor gevechten te bieden. Of het lek klopt, daar zullen we op 28 oktober achter gaan komen, wanneer de game in de winkelschappen verschijnt.

Nog meer Call of Duty beelden gelekt

Niet alleen beelden van Call of Duty Modern Warfare 2 zijn naar buiten gekomen via de mobile game, ook beelden van de volgende Call of Duty lijken al bekend. De lekker zegt namelijk ook plaatjes van de laadschermen te hebben gedeeld van de volgende Call of Duty Black Ops, die in 2024 moet uitkomen.

Populair Nieuws