'Call of Duty Modern Warfare 2 beta komt al snel'

News
dinsdag, 05 juli 2022 om 13:30
modern warfare 2 2022f1651216285
Velen zitten met smacht te wachten op de nieuwe shooter-game van Infinity Ward. Call of Duty Modern Warfare 2 komt er dan ook snel aan. En volgens geruchten komt de beta voor de game nog sneller dan verwacht.
Voor de fanatiekelingen die echt niet kunnen wachten tot de game daadwerkelijk uit is, is er natuurlijk altijd nog de beta. In de beta van een game kan je feedback verschaffen aan de ontwikkelaars van de game en alvast een kijkje nemen of de game wat voor jou is. Call of Duty Modern Warfare 2 schijnt ook weer een beta te krijgen, voordat de game lanceert op 28 oktober.
De geruchten gaan als een zoete geur door de lucht, het schijnt namelijk dat er een twee weken lange beta gaat zijn voor Modern Warfare 2. Dat meldt What If Gaming. Volgens datzelfde gerucht zou de beta plaats gaan vinden in de laatste helft van september. Daarna zou de game dan weer bijna een maand offline gaan zodat er aan de feedback gewerkt kan worden.

Modern Warfare 2 vroege beta exclusief voor PlayStation

Volgens het gerucht is de beta het eerst beschikbaar op zowel PS4 en PS5 hier voor is namelijk een exclusieve vroege beta. Later komt de beta naar Xbox Series X en Series S. Daarbij komt ook nog de Xbox One en de PC. Op PC gaat de beta eerst verschijnen op Activison Blizzard's eigen Battle.net en daarna een week later pas op Steam.

Populair Nieuws