Rockstar gaat helemaal los met bonussen en extra's in Red Dead Online

News
woensdag, 03 augustus 2022 om 14:07
collector bonussesf1659458381
Rockstar gaat deze maand helemaal op de Collectors tour met de maandelijkse bonussen, outfits, Blood Money en andere extra's voor Red Dead Online.
Er is heel veel te verzamelen in Red Dead Online en deze maand maakt Rockstar dat net even wat makkelijker met een focus op de verzamelaars. Collectors van elk niveau krijgen diverse bonussen, een gratis door de community vervaardigde outfit en kunnen Dubbele Rewards claimen bij diverse missies.

Collector Bonuses

Zodra Collectors inloggen bij play Red Dead Online krijgen ze deze maand een speciale Collector Coin Treasure Map. Als ze dit vijf dagen achtereen weten te doen halen zij de Collector Daily Role Challenge streak en verdienen ze een beloning in de vorm van 30% korting van speciale Novice of Promising Collector voorwerpen.
Bij tien dagen wordt dat zelfs een korting van 40% op voorwerpen van de Established of Distinguished klasse. Weet je een Collector Free Roam Event te voltooien dan krijg je een schatkaart met de locaties van de Collector Tarot Cards.
Als je een beloning weet te verdienen krijg je die binnen 72 uur bijgeschreven op je account.
Bestel Red Dead Redemption 2 nu voor maar 19,99 euro

2X Red Dead Online Dollars en XP bij Collector Set verzamelingen

Als je en complete set aan Madam Nazar weet te leveren krijg je hiervoor dubbele waarden aan Red Dead Online Dollars en XP. Daarnaast leveren gedurende de maand sommige sets speciale mystics op:
  • 2 to 8 augustus: de “Shoot the Sky” Emote
  • 9 tot 15 augustus: een paar Griffith Chaps
  • 16 tot 22 augustus: een paar Range handschoenen
  • 23 tot 29 augustus: een Eberhart jas
  • 30 augustus: to 5 september: de “Get Over Here” Emote
rdo2f1659470837

Een gratis outfit, bedacht door de community

Wie de ingame winkels bezoekt kan de Wheeler, Rawson & Co. catalogus bekijken en daaruit diverse gratis artikelen kiezen. De keuze bestaat uit de volgende items:
  • Stalker hoed
  • Puff das
  • Worsted Coat (m) of Hartell Autumn Jacket (v)
  • Paisley Vest
  • Everyday Shirt (m) or Iniesta Shirtwaist (v)
  • Crossback Suspenders (Optional)
  • Agency Gun riem
  • Padded Saddle Work broek
  • Dress schoenen (m) of Homestead schoenen (v)

Nog meer manieren om Dollars en XP te verdienen

Wie in de Docks en de kades van St. Denis de The Dockside Contract missie volbrengt, verdient niet alleen dubbele RDO Dollars en XP, maar vindt ook gegarandeerd extra Capitale.

Ook in het mijnstadje Annesburg kan je dubbele beloningen bemachtigen: steel de Ember of the East voordat de senator Ricard hem kan gebruiken tijdens de lokale Fair. Wil je een poging wagen, zoek danSean Macguire, James Langton, Joe, of Anthony Foreman en vraag naar de Blood Money mogelijkheden.
Een derde mogelijkheid om snel RDO Dollars en XP te verdienen is de missie A Land of Opportunities. Help de weduwe Mrs. Jessica LeClerk om wraak te nemen op de moordenaars van haar man en verdien dollars!
Naast deze specifieke missies bieden ook alle Free Roam missies dubbele beloningen. Die zijn dus zeker de moeite van het checken waard!

Speciale beloning voor Prime Gaming abonnees

Wie abonnee is van Amazon Prime, en daarmee ook Prime Gaming, heeft altijd al leuke voordeeltjes en gratis games. Deze maand biedt Rockstar ook gratis ingame items voor Prime Gaming abonnees. Red Dead Online spelers die inloggen via hun Rockstar Social Club account en dat gekoppeld hebben aan hun Prime Gaming account krijgen 5 goudstaven, een korting van 5 gouden staven op een Collector's tas en een gratis outfit voor hun karakter.

Populair Nieuws