Snoop Dogg komt naar Call of Duty Warzone en Vanguard als Operator

News
dinsdag, 22 maart 2022 om 11:00
vgd s2 snoop blog 002f1647939240
Als je altijd al in de schoenen hebt willen staan van rapper Snoop Dogg, dan is dat binnenkort mogelijk. De artiest wordt namelijk een speelbare Operator in Call of Duty Warzone, Vanguard en Mobile.
Via een blogpost laat Activision weten dat Snoop Dogg in april zijn opwachting zal maken in Call of Duty Warzone, Call of Duty Vanguard en Call of Duty Mobile. De eerste mogelijkheid om met de rapper aan de slag is te gaan is in Call of Duty Mobile. De speciale Operator zal namelijk te krijgen zijn via een Lucky Draw vanaf 1 april.
In de blogpost laat Snoop Dogg weten dat hij enthousiast is om zijn opwachting te maken in de game.

Snoop Dogg in Warzone en Vanguard

Spelers die met Snoop Dogg aan de slag willen Call of Duty Warzone en Vanguard moeten iets langer wachten. Zij kunnen namelijk met de nieuwe Operator aan de slag vanaf 19 april. Daarvoor zal je de Snoop Dogg Operator Bundle moeten aanschaffen, waarmee je toegang krijgt tot een volledige Operator progression track. Naarmate je stijgt in level zal je tien verschillende items ontgrendelen, waarbij er drie exclusief zijn voor Call of Duty Vanguard.
Het is niet de eerste keer dat Snoop Dogg in een Call of Duty game verschijnt. Hij was eerder al te horen in Call of Duty Ghosts via een voiceover pack. Deze keer zal hij dus niet alleen zijn stem, maar ook zijn gelijkenis verlenen aan de game.

Populair Nieuws