Call of Duty komt nog even niet naar Game Pass

News
dinsdag, 10 oktober 2023 om 12:30
call of duty modern warfare 3 headerf1692885886
Game Pass heeft een enorm aanbod van uiteenlopende games, maar Activision Blizzard heeft tot dusver nog geen games willen leveren voor de dienst. Het lijkt vrij onvermijdelijk dat dat wel gaat gebeuren wanneer de overname van de uitgever door Microsoft rond is. Maar zelfs dan maakt Activision geen haast.
Ergens deze week kan de overname van Activision Blizzard door Microsoft eindelijk rond gemaakt worden, zo is de verwachting. De Britse waakhond moet binnenkort met een nieuw oordeel komen en de verwachting is dat er dit keer geen bezwaren meer zijn. Met een gesloten deal in het vooruitzicht krijgt Activision Blizzard steeds meer vragen of Call of Duty Modern Warfare 3 of andere titels naar Game Pass komen.
Via Twitter laat het bedrijf nu weten dat dat momenteel nog niet in het vooruitzicht ligt. Modern Warfare 3 en Diablo IV komen dit jaar nog niet naar Xbox Game Pass. Maar zodra de overname rond is, verwacht Activision Blizzard met Xbox te gaan samenwerken om games naar Game Pass te brengen.

Wanneer komen de eerste Activision Blizzard games naar Game Pass?

Ook van oudere titels hoef je niet te verwachten dat ze dit jaar nog op Game Pass verschijnen. De verwachting is dat er vanaf 2024 Activision Blizzard Games op Game Pass gaan verschijnen. Hoe snel dat gaat gebeuren is nog even afwachten.
Overigens is Game Pass niet de enige nieuwe plek waar je Call of Duty kunt verwachten. De overname van Activision Blizzard heeft veel weerstand gekregen van waakhonden en om hem erdoor te krijgen moest Xbox beloven dat games als Call of Duty naar andere platforms zouden komen. Eén van de grotere deals is dat Nintendo de komende tien jaar weer Call of Duty-games krijgt.

Populair Nieuws