Call of Duty Black Ops Cold War multiplayer gratis te spelen deze week!

  Season 1 is net begonnen voor Call of Duty Black Ops Cold War en de feestdagen staan ook nog eens voor de deur. Om dat te vieren nodigt Treyarch spelers uit om versies multiplayer modi gratis te spelen deze week!

  Weet je niet zeker of de multiplayer van Call of Duty Black Ops Cold War iets voor je is of heb je een reden nodig om je vrienden te overtuigen om de game te spelen, dan is nu het moment om toe te slaan. Via een blogpost laat ontwikkelaar Treyarch namelijk weten dat verschillende multiplayer modi van de game deze week gratis zijn te spelen. De actie is voorbij op 24 december, dus wacht niet te lang.

  De gratis toegang tot Call of Duty Black Ops Cold War multiplayer komt in twee fases. Nu tot en met 21 december krijgen spelers de mogelijkheid om kosteloos Team Deathmatch, Domination 2v2 Gunfight, de Nuketown Holiday 24/7 Playlist en de Raid the Mall Playlist te spelen. Daarna gaat de twee fase in tot en met 24 december, waarbij de modi Stage 1 Modes and Playlists, Prop Hunt, Combined Arms Hardpoint en Fireteam Dirty Bomb te spelen zijn.

  Mix van nieuwe en oude modi

  Beide fases bieden een mix van modi die al sinds de lancering van Call of Duty Black Ops Cold War te spelen zijn, maar ook opties die pas net beschikbaar zijn gemaakt met de Season 1 update. Die patch werd afgelopen woensdag geïntroduceerd en zorgt voor acht nieuwe maps, drie nieuwe wapens en nog meer content. En dat allemaal gratis en voor niks!

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.