Call of Duty Black Ops Cold War Season 1 gaat op 16 december van start

News
maandag, 14 december 2020 om 17:30
black ops cold war miami 1400x800f1602335411
Liefhebbers van Call of Duty Black Ops Cold War hoeven niet lang meer te wachten op nieuwe content. Ontwikkelaar Treyarch heeft nu namelijk bekendgemaakt dat Season 1 op 16 december van start zal gaan.
Call of Duty Black Ops Cold War heeft een succesvolle lancering gehad, maar dat betekent niet dat er geen kritiek op de game is. Zoals ook in onze review op XGN.nl te lezen is, valt de hoeveelheid content op dag één tegen. Ontwikkelaar Treyarch wil dat probleem alleen oplossen door meerdere content updates.
De eerste daarvan is bijna gearriveerd. Via een blogpost laat de studio namelijk weten dat Season 1 zal lanceren op 15 december 23:00 PT, wat 16 december 8:00 uur Nederlandse tijd is. De uitbreiding voegt maar liefst acht maps, drie nieuwe wapens en een innovatief Battle Pass systeem aan Call of Duty Black Ops Cold War toe en dat helemaal gratis.

Is de update alleen voor Black Ops Cold War?

Spelers van Call of Duty Warzone kunnen ook uitkijken naar de release van Season 1 overmorgen. De update voegt namelijk niet alleen content toe voor Black Ops Cold War, maar ook voor Warzone. Zo kunnen spelers vanaf donderdag aan de slag op de Rebirth Island map in de Battle Royale shooter.