Conan Chop Chop is opnieuw uitgesteld

News
vrijdag, 18 december 2020 om 10:00
conanf1608279757
De dagen worden steeds korter, de coronamaatregelen steeds scherper en wij dachten dat jullie in deze koude dagen vast wel wat goed nieuws konden gebruiken. Maar helaas er is weer slechts nieuws, want er is opnieuw een gamerelease uitgesteld. Ditmaal gaat het om Conan Chop Chop en zoals gezegd komt ook deze game dit jaar niet uit.

Haalt Conan Chop Chop de nieuwe releasedatum nu wel?

Conan Chop Chop is alweer een tijdje geleden aangekondigd en zou in de eerste instantie al begin 2019 verschijnen, dit werd verschoven naar het tweede kwartaal van 2019, maar dat werd weer verschoven naar het voorjaar van 2020. En je raadt het al, het voorjaar van 2020 werd het einde van 2020 en ook dat is niet gelukt. De releasedatum staat nu voor het eerste kwartaal van 2021, maar zoals je misschien wel doorhebt is het best aannemelijk dat die datum weer wordt aangepast.

Conan Chop Chop komt niet naar next-gen

Als alles meezit kunnen we straks Conan Chop Chop spelen. De game komt uit voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en voor PC en dus niet voor de next-gen consoles. De game is gebaseerd op de bekende Conan franchise, maar ziet er opvallend genoeg vrij koddig uit. Toch zal er het nodige bloed vloeien in deze 2D Roguelike game die je in je eentje of samen met drie anderen in co-op kan spelen.