Call of Duty 2022 komt van Infinity Ward

News
vrijdag, 04 februari 2022 om 10:00
modo zombies en call of duty modern warfare existe 155076f1642164901
Infinity Ward heeft officieel aangekondigd aan de slag te zijn met de volgende Call of Duty. De editie van dit jaar komt van de studio achter Call of Duty Modern Warfare (2019) die hiervoor ook verantwoordelijk was voor de oorspronkelijke Modern Warfare-trilogie. Er gaan al tijden geruchten dat de studio nu zou werken aan Call of Duty Modern Warfare 2.
Deze versie van Modern Warfare 2 zou een vervolg zijn op de 2019-reboot van Modern Warfare. Of dit ook daadwerkelijk de game is, blijft nog even geheim. Daar doet de studio op Twitter nog geen uitspraken over.
Wel werd daar bekendgemaakt door Infinity Ward dat ze dit jaar Call of Duty 2022 ontwikkelen. In de tweet wordt gesproken over een nieuwe generatie Call of Duty. Of dat ook direct betekent dat de nieuwe game alleen nog op Xbox Series X en PlayStation 5 beschikbaar is, moet nog blijken.
Check de tweet van Inifinity Ward hieronder zelf.

Infinity Ward bezig met Call of Duty Modern Warfare 2 (2022)?

Dankzij bekende insider Tom Henderson weten we al het één en ander over de aankomende Call of Duty. Het zou daadwerkelijk een vervolg zijn op Call of Duty Modern Warfare (2019). Dit keer zou de focus van het verhaal liggen op het Mexicaanse drugskartel.
Qua gameplay zouden er ook veel aanpassingen gemaakt worden. De ontwikkeling van de titel verloopt daarnaast voorspoedig, want de game zou al in alfafase zijn. De aankondiging van Infinity Ward komt dan ook niet heel erg als een verrassing. Nu is het afwachten tot de rest van de game uit de doeken gedaan wordt.

Populair Nieuws