'Bully 2 had even groot als GTA en Red Dead Redemption moeten zijn'

News
vrijdag, 31 december 2021 om 17:30
bully gamef1639473841
Er gaan al een lange tijd geruchten rond over een vervolg op Bully. Nu heeft Game Informer gesproken met ontwikkelaars die ooit werkten voor de studio van Rockstar waar gewerkt zou zijn aan Bully 2 en worden er een aantal details weggegeven over de game.
De originele Bully verscheen in 2006, sindsdien is er geen vervolg op de game gekomen. Toch hopen fans dat deze er nog steeds komt. Onlangs ging er nog een gerucht rond dat er binnenkort nieuwe informatie over de game naar buiten zou komen, maar uitspraken van ontwikkelaars die aan het tweede deel zouden hebben gewerkt spreken dit tegen.

Bully 2 was in ontwikkeling

De bronnen zeggen dat er gewerkt werd aan Bully 2. Rockstar kocht een aantal jaar geleden een studio en hernoemde dit Rockstar New England. Deze studio zou de taak hebben gekregen om Bully 2 te ontwikkelen. De bronnen zeggen dat de studio het project groot aan wilde pakken.
De studio wilde Bully 2 echt op het niveau zetten van de GTA- en Red Dead Redemption-reeks in die tijd. De wereld zou groter worden en het zou mogelijk zijn om in alle gebouwen te kunnen. Acties die je uitvoerde in de wereld zouden ook gevolgen hebben. Je zou zo dus relaties kunnen opbouwen met andere personages gebaseerd op je acties.
Er was dus veel ambitie voor het project, dus dan is de vraag waar het dan fout zou zijn gegaan. Volgens de bronnen lag de prioriteit van Rockstar niet bij Bully 2. Ontwikkelaars van Bully 2 zouden naar andere projecten zijn geplaatst zoals Max Payne 3 en Bully 2 is niet meer opgepakt.

Populair Nieuws