Rockstar geeft gratis auto's weg in GTA Online

News
zaterdag, 25 december 2021 om 9:30
gta online teamf1631115245
Rockstar is duidelijk in de kerststemming. Het bedrijf geeft namelijk gratis auto's weg aan spelers die de game spelen. De auto die de speler gratis kan krijgen is een gloednieuwe auto genaamd de Gallivanter Baller ST. Dit meldt Rockstar op Twitter.
Vanaf nu tot en met 29 december is het mogelijk om een gratis auto te krijgen in GTA Online. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is even inloggen in GTA online. De auto komt ook met diverse kerstversieringen, dus je kan deze auto ook in de kerststemming brengen.

Grote kerstupdate in GTA Online

Rond de kerst pakt Rockstar vaak groots uit. De hele map ligt dan vol sneeuw, in appartementen en andere gebouwen zijn kerstbomen te vinden en in de winkels kan je kerstoutfits krijgen. Misschien wel het beste cadeau is de vuurwerk rocketlauncher. Deze krijgen spelers dit jaar ook weer.
Mocht je dus nog even tijd hebben rond de kerstdagen. Ga dan vooral zeker even naar GTA Online. Je kan dan niet alleen van de sneeuw genieten, maar ook krijg je een gratis auto en vuurwerk cadeau.
Daarnaast kan je ook de nieuwe missies uitproberen. Onlangs is er namelijk een nieuwe GTA Online DLC verschenen, waarin je samenwerkt met niemand minder dan Franklin uit het verhaal van GTA 5. In deze missie help je hem en Dr. Dre. De telefoon van Dr. Dre is namelijk gestolen en jij moet deze terug zien te krijgen.

Populair Nieuws