Brute AAA game binnenkort helemaal gratis te spelen

News
vrijdag, 24 mei 2024 om 18:00
chivalry iif1622813341
De Epic Mega Sale is in volle gang. Epic heeft nog maar net de tweede gratis mystery game bekendgemaakt, maar de volgende gratis game die uit de Vault moet verschijnen is nu al bekend.
Epic Games geeft tijdens de Epic Mega Sale wekelijks een topgame gratis weg. Twee games zijn al bekend, na Dragon Age Inquisition volgde deze week de bij velen geliefde, rustgevende game Farming Simulator 22. Normaliter houdt Epic daarna lange tijd de kaken op elkaar betreffende de gratis game van de daarop volgende week. Dat is helaas voor Epic buiten de bekende leaker Billbil-kun gerekend.
Epic heeft zelfs nog geen hint kunnen geven welke richting gamers moeten denken, maar Billbil-kun heeft nu al bekendgemaakt welke game volgens hem op donderdag gratis in de Epic Games Store uit de kluis gaat komen. Volgend hem betreft het de brute hack-and-slash game Chivalry 2.

Chivalry 2 binnenkort gratis in de Epic Games Store

Hoewel de derde gratis mystery Game dus nog niet officieel bekendgemaakt is, heeft Billbil-kun het vrijwel altijd bij het rechte einde. PC gamers kunnen dus alvast warm lopen voor deze brute slasher. In Chivalry 2 betreden gamers het online slagveld in middeleeuwse tijden. In First Person-view beleven ze iconische veldslagen en man-tegen-man gevechten terwijl ze midden in de actie staan. Kruis je zwaard met de vijand terwijl je brandende pijlen ontwijkt en kastelen bestormt.
Spelers hebben de keuze uit diverse melee wapens waaronder zwaarden, bijlen, hamers en maces. Ook kunnen ze gebruik maken van lange-afstandswapens als pijl en boog, kruisbogen en meer. In het speelveld zijn nieuwe wapens te vinden, waardoor gamers gaandeweg van wapenarsenaal kunnen wisselen.
De game is zowel tegen elkaar in team deathmatch als in team objectives mode te spelen, of in een free-for-all modus waarin het ieder voor zich is.
Chivalry 2 werd bij release hoog gewaardeerd en scoorde op alle platformen boven de 80%, waarbij het realisme van de gevechten geroemd werd. Het lijkt er dus sterk op dat gamers binnenkort zelf gratis aan de slag kunnen met deze brute game. Tot die tijd kunnen ze eerst nog even de rust opzoeken van de gratis game van deze week: Farming Simulator 22.

Elke week gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen.
Eenmaal geclaimd blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Daar zijn bekende namen bij, zoals Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kunt de wekelijkse gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17:00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen.
Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt, is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.