Brad Pitt overweegt te stoppen met acteren

News
donderdag, 23 juni 2022 om 15:30
Brad Pitt is één van de grootste namen in Hollywood en zelfs na 35 jaar speelt de acteur nog de sterren van de hemel. Toch overweegt Pitt nu om te stoppen met acteren en met pensioen te gaan.
Sinds zijn eerste rollen in de jaren 80 heeft Brad Pitt al zijn talent laten zien, maar de acteur brak pas echt door in de jaren 90, met klassiekers als Se7en, Seven Years in Tibet, 12 Monkeys en Fight Club. En ook de laatste jaren laat Pitt in films als Once Upon a Time… In Hollywood zijn acteerkunsten nog zien.
Er lijkt geen einde aan te komen, maar mogelijk is dat toch wel het geval. In een interview met GQ zegt Brad Pitt namelijk te overwegen om met pensioen te gaan.

Brad Pitt nog niet helemaal klaar met acteren

Ondanks dat hij over pensioen nadenkt, gaan we de acteur nog wel in een paar films terugkomen. Zo komt laten dit jaar de actiefilm Bullet Train uit, waarin Pitt de hoofdrol speelt tegenover andere grote acteurs als Sandra Bullock, Aaron Taylor-Johnson en Michael Shannon. Daarnaast is de film Babylon momenteel in post-productie en werkt hij nog aan een project met George Clooney en Jon Watts.
Recent is ook nog een Formule 1-film aangekondigd, die gemaakt wordt door de regisseur van het succesvolle Top Gun Maverick. Voor de film werkt ook een speciale producent mee, niemand minder dan zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton helpt namelijk mee aan de productie. Brad Pitt zal de hoofdrol vertolken van een F1-coureur die terugkomt van pensioen om zijn rookie teamgenoot de fijne kneepjes van het vak te leren.