Bounty Hunters worden rijkelijk beloond in Red Dead Online

News
woensdag, 15 juli 2020 om 10:30
red dead online bounty hunterf1572445401
Het Wilde Westen staat normaliter bekend om haar grote hoeveelheid criminele bendes die er rond lopen. Deze week zal dat aantal in Red Dead Online waarschijnlijk alleen flink dalen, want Bounty Hunters worden goed betaald voor hun diensten.
Trek maar een paar goede laarzen aan, zadel je paard en zorg ervoor dat je wapens in goede conditie zijn, want het zijn goede dagen om criminelen op te jagen in Red Dead Online. Voor elke Legendary Bounty Mission die je succesvol ten einde brengt, zal je namelijk vijftig procent meer dollars en Role XP opleveren.
Daar houdt het voor de premiejagers sowieso niet bij op, want elke speler die nog geen Bounty Hunter is en zich tussen 14 en 27 juli aanmeldt, krijgt een beloning van 200 dollar. Elke bestaande Bounty Hunter die daarnaast een rang stijgt, zal een beloning krijgen van 100 dollar. Ervaren Bounty Hunters die al de maximale rang hebben bereikt hoeven zich geen zorgen te maken, zij krijgen meteen een Treasure Map en tien Sticks of Volatile Dynamite in hun persoonlijke kist.

Voorbereid op pad

Om ervoor te zorgen dat je ook zelf levend uit een confrontatie met een Legendary Bounty komt, is het natuurlijk wel handig om goed uitgerust te zijn. Gelukkig zijn er een aantal kortingen in de Wheeler, Rawson & Co. catalogus waar je van kan profiteren. Zo zijn alle Single en Double Bandoliers met veertig procent korting te koop, evenals alle Sniper Rifles. Ideaal om vervelende handlangers van een grote afstand mee uit te schakelen. Wil je daarnaast je garderobe uitbreiden, dezelfde korting geldt ook voor Skirts, Chaps, Half-Chaps en bepaalde winterjassen.

Populair Nieuws