Bounty Hunters en Collectors kunnen cashen in Red Dead Online deze week

  In Red Dead Online zijn er veel kledingstukken, wapens en accessoires te verzamelen, maar daar zal je wel de nodige dollars voor nodig hebben. Bounty Hunters en Collectors kunnen in ieder geval flink profiteren van bonussen deze week om hun collectie te vergroten.

  Er is voor de handhavers van de wet flink wat meer geld beschikbaar gekomen in Red Dead Online, zo lijkt het. Deze week kunnen Bounty Hunters namelijk 50 procent meer verdienen op alle bounties die ze afleveren bij de plaatselijke sheriff. Wanneer je een Legendary Bounty missie succesvol ten einde brengt, dan krijg je ook nog eens een coupon voor 40 procent korting op een Established Bounty Hunter Item of hoger. Als je boven Rank 5 bent als Bounty Hunter, dan krijg je een gratis Role Outfit, accessoire of emote.

  Alle spelers die deze week inloggen krijgen bovendien twee Bird’s Eggs, twee Arrowheads en twee Family Heirlooms. Dat goed goed uit voor de Collectors onder ons, die de voorwerpen voor financiële doeleinden kunnen gebruiken. Verzamel je daarnaast vijf collectibles, dan krijg je een coupon voor 40 procent korting op een Established Collector Item of hoger. Collectors van Rank 5 en hoger krijgen een gratis Role Outfit, accessoire of emote.

  Gelimiteerde kleding in de collectie

  Het extra geld dat je deze week verdient kan je meteen goed gebruiken. Wheeler, Rawson & Co. heeft namelijk haar collectie aan kledingstukken flink aangevuld met een aantal producten die alleen voor een gelimiteerde tijd beschikbaar zijn. Daar vallen onder andere de Irwin Coat, Cossack Hat, Prieto Poncho en Morales Vest onder. Wil je dus deze kledingstukken gebruiken om de koude winter in het Wilde Westen te overleven, sla dan snel toe!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.