The Mandalorian helm vanaf nu te koop

News
woensdag, 11 november 2020 om 12:00
Helaas voor alle Star Wars fans is Halloween net voorbij, want er is recentelijk bekendgemaakt dat het masker van Mando uit The Mandalorian binnenkort te koop zal zijn. Star Wars’ draagbare maskers doen het vaak goed onder de fans, en gezien de populariteit van The Mandalorian zal dat in dit geval absoluut niet anders zijn.
The Mandalorian Electronic Helmet’, zoals de helm in de winkels zal gaan heten, is een enorm vette toevoeging aan de draagbare Star Wars helmen collectie. Het heeft een aantal vette en handige features. Zo zit bijvoorbeeld ook het lampje aan de zijkant van de helm, die Mando in de serie een aantal keer gebruikte. Het lampje kan aan en uit en wordt aangedreven door één AA-batterij. Ook kan je de grootte van de helm zelf instellen en zal hij dus voor alle soorten en maten draagbaar zijn. De helm is zelfs al beschikbaar voor pre-order. Onthoud wel, wanneer je de helm opzet, mag je hem niet meer af doen in het zicht van anderen! That is the way.

The Mandalorian gaat weer door

The Mandalorian seizoen 2 ging op 30 oktober van start en ging gelijk verder waar we gebleven waren. Na twee zeker niet tegenvallende afleveringen zitten wij met smart te wachten op de volgende episode. Mando probeert het kind naar de jedi te brengen en tegelijkertijd andere Mandalorians te vinden. Dit zorgt natuurlijk voor een enorme lading spanning en sensatie.
Het tweede seizoen van de serie zal opnieuw acht afleveringen krijgen, waarna de serie ongetwijfeld nog een seizoen zal gaan krijgen, want de serie is ongekend populair. Dit is natuurlijk grotendeels door het schrijfwerk en de uitvoering, maar ook de enorm schattige Baby Yoda heeft hier een grote bijdrage aan geleverd.