Bots kunnen niet uitgeschakeld worden in Battlefield 2042

News
donderdag, 15 juli 2021 om 14:30
battlefield 2042 battlefield 6 5f1623244109
Battlefield 2042 zal komen met de indrukwekkende All-Out Warfare modus voor maar liefst 128 spelers. Om voor volle maps te zorgen zullen bots de lege plekken opvullen en dat kan niet worden uitgeschakeld.
EA en DICE hebben voor Battlefield 2042 gekozen om vol in te zetten op de multiplayer. De game krijgt dan ook geen singleplayer campagne, maar in plaats daarvan juist meer multiplayer modi. Het hoofdgerecht zal daarbij de All-Out Warfare modus zijn, dat ruimte biedt voor maar liefst 128 spelers tegelijkertijd op de PlayStation 5, Xbox Series X en PC.
Natuurlijk kan niet elk potje gevuld worden met 128 echte spelers, zeker niet later in de levensloop van Battlefield 2042. Om ervoor te zorgen dat spelers niet geconfronteerd worden met lege maps, wordt in All-Out Warfare de lege plekken opgevuld met bots. In een blogpost laat DICE nu weten dat het alleen niet mogelijk is om de bots uit te schakelen.

Bots niet zo sterk als spelers

Hoewel je tijdens het spelen van Battlefield 2042 waarschijnlijk wel een aantal keer bots zal tegenkomen, zullen de computergestuurde spelers niet zo sterk zijn als normale spelers. Zo kunnen bots geen Specialists worden en ze kunnen ook geen speciale abilities gebruiken.
Wel kunnen de AI soldaten objectives uitvoeren, voertuigen gebruiken en zijn het geen hersenloze manschappen. Zo zullen bots vijanden flankeren, granaten gooien en gevallen soldaten weer reviven.

Populair Nieuws