Verliest Netflix Avatar The Last Airbender snel?

News
donderdag, 15 juli 2021 om 16:00
avatar the last airbenderf1675336902
De relatie tussen Netflix en Avatar The Last Airbender lijkt maar van korte duur te zijn geweest. De Amerikaanse versie van Netflix raakt binnenkort namelijk de licentie van de serie kwijt. Nickelodeon wil namelijk niet verlengen omdat de uitgever de serie op haar eigen streamingdienst Paramount+ wil hebben.
Op Netflix Avatar The Last Airbender kijken kan nu nog, maar de vraag is nog maar voor hoe lang. De streamingdienst raakt in het buitenland de rechten voor de serie kwijt wegens de lancering van Paramount+. Het bedrijf achter Nickelodeon wil dat Avatar The Last Airbender daar op komt te staan, waardoor Netflix de rechten verliest.
In een interview met The Hollywood Reporter laat Nickelodeon-baas en CEO Brian Robbins weten dat Nickelodeon geen doekjes windt om haar strategie. Robbins: "Het is natuurlijk geen geheim dat we dit doen. Ze zijn blij dat ze de content nu hebben en begrijpen onze strategie. We zijn er heel open over."
netflix1f1623844084

Netflix Avatar The Last Airbender huwelijk maakt plaats voor Paramount+

Momenteel is er nog geen releasedatum voor de nieuwe streamingdienst in Nederland. Wel is duidelijk dat Paramount+ in de Verenigde Staten groot inzet. Zo is er al een nieuwe spionageserie met Kiefer Sutherland in de maak voor de dienst, komt er een live-action Fairly OddParents-serie en is ook een Blue's Clues film in de maak.
Sinds 4 maart is de streamingdienst in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika en Canada te vinden. De streamingdienst kost 9,99 dollar per maand en er zijn ook plannen om de dienst naar Nederland te brengen. Een releasedatum is er momenteel alleen nog niet.

Populair Nieuws