Grote update voor Call of Duty Warzone komt met drastische nerfs

News
donderdag, 15 juli 2021 om 13:30
call of duty warzone sniperf1620720048
Spelers van Call of Duty Warzone en Black Ops Cold War kunnen vandaag genieten van nieuwe content. Maar Raven Software komt ook met een aantal drastische nerfs voor veel wapens in de Battle Royale game.
Het is nu mogelijk om de grote Season 4 Reloaded patch te installeren voor Call of Duty Warzone en Call of Duty Black Ops Cold War. De update zal zorgen voor weer een mooie lading aan nieuwe content. Zo kunnen spelers van Black Ops Cold War nu onder andere aan de slag met een nieuwe Zombies-modus en een klassieke multiplayer map.
In Call of Duty Warzone komt Raven Software met een nieuwe modus genaamd Payload, maar de update zal ook de meta flink opschudden. De ontwikkelaar heeft er namelijk voor gekozen om een aantal drastische nerfs uit te voeren voor veel wapens, zo is te lezen in de patch notes. Voor de meeste wapens gaat de schade en headshot multiplier omlaag.

Gebalanceerde wapens in Warzone

In de patch notes verduidelijkt Raven Software dat het met de veranderingen niet kan voorkomen dat er een ‘beste wapen’ zal zijn. De ontwikkelaar zal er alleen voor zorgen dat het wapen in kwestie niet voor frustraties zal zorgen en wil de balans ook zo regelen dat er meerdere wapens even sterk zijn. Op die manier is er in ieder geval genoeg keuze.
Raven zegt dat ze ervoor wil zorgen dat de kracht van een wapen uiteindelijk afhankelijk is van de skills van de speler. Verwacht in de toekomst dus nog meer grote veranderingen als het aankomt op de balans van Call of Duty Warzone.