Bol strooit met korting op geliefde games

News
maandag, 22 april 2024 om 15:00
tears of the kingdom zeldaf1683725005
Het is bijna meivakantie en dan moet je toch iets te doen hebben. Je zou natuurlijk een nieuwe game kunnen overwegen. Bij bol kun je een aantal toppers met korting scoren.
Gamen is helaas niet altijd goedkoop, maar gelukkig gaat er ook wel eens wat in de aanbieding. Bij bol zijn er nu bijvoorbeeld de nodige kortingen. Helemaal voor select-leden zijn er aantrekkelijke deals.
Er zijn namelijk verschillende games die al wat afgeprijsd zijn, waar je met Select nog meer korting op kunt krijgen. Denk daarbij aan toppers van vorig jaar zoals The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom en Marvel’s Spider-Man 2. We zetten wat mooie deals voor je op een rij. Let op: de vermelde prijs is voor select-leden.
Er zijn nog meer leuke dingen in de aanbieding. Zo kun je bijvoorbeeld ook een aantal consoles of accessoires met korting scoren. Denk bijvoorbeeld aan de Switch OLED van Pokémon Scarlet en Violet of de nieuwe PlayStation Pulse Explore oortjes.
Als het bovenstaand het net niet voor je is, kun je nog overwegen om even een kijkje te nemen bij bol zelf. Wie weet wat voor leuks je nog kan vinden. Er zijn momenteel trouwens ook Select-deals op LEGO.

Wat is bol Select?

Met Select krijg je trouwens niet alleen exclusieve deals. Andere voordelen zijn bijvoorbeeld altijd gratis bezorging, ook bij bezorgmomenten waar andere klanten juist extra voor moeten betalen. Ook kun je als lid punten sparen.
Het abonnement op bol Select kost 11,99 per jaar. Dat heb je er dus niet meteen al uit door één keer een select-deal te bestellen, maar op jaarbasis kun je er veel voordeel van hebben.