bol.com stunt met korting op PS5 en Switch games

News
donderdag, 07 september 2023 om 15:00
playstation 5 thumbf1624433855
Ben je nog op zoek naar een paar mooie games voor je collectie, dan moet je nu bij bol.com zijn. De webshop stunt namelijk met korting op PS5 en Nintendo Switch games.
De laatste jaren is gaming een stuk duurder geworden. Zo zijn de next-gen consoles duurder in vergelijking met hun voorgangers en hebben games zelf ook een flinke prijsverhoging gehad. Games worden nu op release op sommige platformen verkocht voor 70 euro en in sommige gevallen zelfs 80 euro. Tel daar ook nog eens de recente prijsverhoging voor PlayStation Plus en Xbox Game Pass bij op en je bankrekening is ineens een stuk leger.

Games met korting scoren

Gelukkig kan je nog op bepaalde momenten je game-collectie goedkoper aanvullen. Zo komen webshops af en toe met mooie uitverkopen. Dat is nu ook het geval bij bol.com. De Nederlandse webwinkel stunt met flink wat korting op games voor de Switch en PlayStation 5. Wij hebben alvast de beste deals voor je op een rijtje gezet.
Naast deze deals kan je nog veel meer mooie aanbiedingen vinden bij bol.com. Check hier het overzicht van games die nu voor een mooie prijs worden verkocht bij de webshop.