Update - bol.com geeft duidelijkheid over PS5 verkoop

News
donderdag, 21 januari 2021 om 8:00
ps5 tamano medidasf1614340488
Webwinkel bol.com heeft nieuwe informatie vrijgegeven rondom de verkoop van de PlayStation 5. De webshop is begonnen met het mailen van klanten die in 2020 de PS5 voorraad misliepen. Een aantal klanten greep op de valreep in 2020 namelijk nog mis, maar daarvoor heeft bol.com nu een oplossing.

Update - Balletje begint te rollen

Het lijkt er op dat er schot in de zaak van de gedupeerden van het 4 december drama zit. Wie zich voor de reserveringslijst kon inschrijven, kan via zijn/haar account zien dat er een update is over de bestelling. Voor nu wordt aangegeven dat de console op 31 december 2021 bezorgd wordt, wat doet vermoeden dat er nog geen voorraad is om verstuurd te worden. Verwacht wordt dat de consoles wel binnenkort op voorraad komen, gezien andere winkelketens afgelopen week nog voorraad kregen om pre-orders te vervullen.
Oorspronkelijke bericht volgt hieronder:
De voorraad die de webshop in 2020 binnenkregen was binnen de keren op, waarna enkele keren nieuwe voorraad beschikbaar kwam. Deze werd soms in overtollige mate verkocht, waardoor sommige klanten gedupeerd werden. Op Twitter melden klanten die op 4 december misgrepen dat bol.com nu is begonnen met het mailen van klanten die op de valreep misgrepen.
Wie een mail ontvangen heeft, mag op een speciale reserveringslijst voor de PlayStation 5. Wanneer er vervolgens weer nieuwe voorraad is bij bol.com krijgen deze klanten als eerste de mogelijkheid om de PS5 te kopen. Opvallend is dat de mail ook een datum noemt. De webshop meldt dat de console vanzelf zichtbaar wordt in het account van de klanten vanaf 19 januari.
schermafbeelding 2020 10 20 om 105024f1603190742

Datum nieuwe PS5 voorraad zegt nog niets

Hoewel 19 januari de dag is wanneer klanten die op 4 december de console misliepen, geeft bol.com nog geen garanties over wanneer de PS5 bezorgd wordt. De webshop heeft zelf ook nog geen weet van wanneer de nieuwe PS5 voorraad binnenkomt. Verder is de reserveringslijst alleen voor de mensen die op 4 december de console wel besteld hebben, maar deze vervolgens geannuleerd werd.

Populair Nieuws