Update - PS5 kopen kan "dezer dagen" weer bij bol.com

News
donderdag, 03 december 2020 om 9:30
playtation 5 studiof1605864992
Wil je nog een PS5 kopen? Dan heb je zowel geluk als pech. Op het moment zijn de pre-orders van de PlayStation 5 helemaal uitverkocht, maar via een inmiddels verwijderde tweet heeft bol.com laten weten dat nieuwe voorraad voor de PlayStation 5 onderweg is. Onduidelijk is nog wanneer er weer bestellingen aangenomen worden.

Update - PS5 kopen kan bijna weer

De PlayStation 5 kan zeer binnenkort weer bij bol.com ingeslagen worden. Zo maakt bol.com duidelijk via Twitter. In dezer dagen verwacht de webshop nieuwe voorraad te ontvangen. Hoeveel consoles er binnen komen voor de verkoop is alleen nog maar de vraag.
Check hieronder de tweet van bol.com zelf.
Oorspronkelijk bericht hieronder:
Nadat Sony vorige week liet blijken dat de verkoop van de PlayStation 5 alleen nog maar online plaats zou vinden op lanceringsdag, heeft bol.com goed nieuws. De webwinkel heeft via een inmiddels verwijderde tweet (via Techtastic) laten weten binnenkort weer nieuwe voorraad te hebben. "Concrete informatie over de pre-order livegang" is er nog niet, maar je kunt je inschrijven voor een mailnotificatie van de webshop.
playstation 5 ps5 dualsense 5f1604590531

Is een PS5 kopen nodig?

Natuurlijk is de PlayStation 5 nog niet op de markt en is het daardoor moeilijk inschatten of een PS5 kopen wel een goede keuze is. In onze uitgebreide PlayStation 5 review lees je alles over de nieuwe console van Sony. Wij zijn twee weken lang al druk met de console in de weer geweest en vertellen je alles wat je moet weten.
De PlayStation 5 komt op 19 november uit in Nederland, terwijl deze al een week eerder in de Verenigde Staten verschijnt. De accessoires van de nieuwe Sony-console worden door bol.com daarom ook al op 12 november geleverd. Een deel van de games komt ook al eerder uit, zoals Spider-Man Miles Morales die op de PS4 al verschijnt op 12 november.