Ian McShane: 'Productie John Wick 4 gaat in 2021 van start'

News
woensdag, 20 januari 2021 om 17:00
john wick 3 trailer john wick is terug 145338f1634655954
Na het enorme succes van de eerste John Wick films heeft producent Lionsgate de smaak te pakken. Er komt nu zelfs een John Wick 4 en 5 aan, waarvan de productie van de eerste film dit jaar van start gaat volgens Ian McShane.
Het coronavirus heeft veel roet in het eten gegooid wat betreft projecten in Hollywood. Zo had John Wick 4 eigenlijk al in mei van dit jaar moeten uitkomen, maar nu is de productie nog niet eens van start gegaan.
Binnenkort zal daar alleen verandering in komen. Dat claimt Ian McShane, die de rol van manager Winston speelt in de filmreeks, in een interview met Collider.

Geen verrassing voor Ian McShane

Het enorme succes van de John Wick franchise was volgens veel betrokkenen een grote verrassing. Ian McShane had alleen altijd geloof in de films, want volgens de acteur had de eerste film alles in huis om een kaskraker te worden: Keanu, een overleden vrouw, een hond, een pistool en een geweldige auto.
Na de release van de eerste film werd al snel John Wick 2 aangekondigd en na John Wick 3 - Parabellum duurde het slechts een paar dagen voordat John Wick 4 groen licht werd gegeven. Laatstgenoemde staat nu gepland voor een release op 27 mei 2022.

Populair Nieuws