Fall Guys komt niet naar Xbox Game Pass

News
donderdag, 21 januari 2021 om 8:30
fall guysf1652742379
De afgelopen dagen ontstond er een gerucht dat ontwikkelaar Mediatonic de razendpopulaire game Fall Guys naar Xbox Game Pass zou brengen. Nu is er duidelijkheid: Fall Guys komt toch niet naar Xbox Game Pass.
Via een tweet op het Xbox Game Pass-kanaal laat Xbox nu weten dat de game niet naar de dienst komt. Eerdere geruchten meldden dat dit wel zou gebeuren, en ook Game Pass liert weten dat het zo wat. Hoewel Mediatonic vanaf het begin al meldde dat Fall Guys niet naar Xbox Game Pass zou komen, sprak het Instagram-account van Game Pass dit tegen. Nu is er voor een en voor altijd duidelijkheid: er zijn geen plannen voor Fall Guys via Game Pass.

Fall Guys niet uitgesloten voor andere platformen

Dat wil niet zeggen dat Fall Guys niet naar Xbox kan komen. Er is nu slechts gemeld dat de game niet naar Xbox Game Pass komt. Ook een Switch versie van de game is niet uitgesloten, maar het is een kwestie van rechten, zo lijkt het. Afgelopen jaar kocht Bilibili bijvoorbeeld nog de rechten om Fall Guys in China op mobiele apparaten uit te brengen. Daarnaast geeft Mediatonic aan Fall Guys graag naar andere platformen te willen brengen. Of hier al met Microsoft en Nintendo over gepraat is, is nog onbekend.
Vanaf het moment dat Fall Guys in augustus 2020 uitkwam als gratis PlayStation Plus game, is de Battle Royale titel ontzettend populair. De game kent momenteel seizoen 3 waarin nieuwe minigames en pakjes aan de lopende band toegevoegd worden. Wanneer het vierde seizoen van de game uitkomt, is onbekend.

Populair Nieuws