Blizzcon 2021 ook dit keer officieel afgelast

News
donderdag, 27 mei 2021 om 19:30
diablo 4 overwatch 2f1622123413
Voor wie enthousiast zat te wachten op het Blizzcon 2021 evenement dat eerst in november origineel werd gehouden, hebben we slecht nieuws. Zo is dit grote game-evenement ook dit jaar opnieuw afgelast.
In een nieuwe blogpost van uitvoerend producent van Blizzard Saralyn Smith laat zij weten dat ook Blizzcon 2021 afgelast is voor november. Dit evenement ging vorig jaar ook al niet door wegens de ontwikkelingen van het coronavirus.
In de blogpost wordt vermeld dat het een complex gebeuren is om zo’n beurs te organiseren en de pandemie het dit er niet makkelijker op maakt. Zo zegt Saralyn Smith dat Blizzard voorbij het punt is om een evenement op zo’n grote schaal te organiseren en aan te bieden.
Alhoewel Blizzcon dit jaar niet doorgaat, werd dit jaar wel een soortgelijk digitaal evenement gehouden genaamd BlizzConline, waar informatie werd gegeven en werd getoond over diverse Blizzard-games. Het plan is nu dat er in 2022 een soortgelijk evenement wordt gehouden op een kleinere schaal. Hier is verder nog niet veel over bekend.

Blizzcon 2021 zou nieuwste titels laten zien

Als Blizzcon 2021 in een andere realiteit wel doorging, kon je veel nieuwe aankondigingen van nieuwe Blizzard Games verwachten of nieuwe informatie over games zoals Overwatch of World of Warcraft. Dit gebeurde voor de pandemie elk jaar, waar het Amerikaanse computerspelbedrijf de nieuwste projecten laat zien. Nu dit ook dit jaar niet doorgaat, is de kans groot dat we verspreid over het jaar bekendmakingen zien van eventuele nieuwe titels of informatie over bestaande games.
Vind jij het jammer dat Blizzcon 2021 dit jaar niet doorgaat? Laat het weten in de reacties!