Overwatch 2 details bekendgemaakt!

  Campaignlevels waarmee je je held kan aanpassen en sterker maken zullen niet overgaan naar competitive in Overwatch 2. Dynamische weer omstandigheden, explosies en ook nog veel meer nieuwe helden staan op de planning volgens de makers. Lees snel door voor meer Overwatch 2 details!

  Overwatch 2 werd eerder deze maand tentoongesteld op Blizzcon 2019. De game komt uit op PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Lead writer Michael Chu en assistent game director Aaron Keller hebben ons meer nieuwe informatie gegeven over de game. Zo zien we nu dat de campaign vooral laat zien hoe Overwatch in speelt op "Global Threats". Keller zegt ook dat de missies vaak herhaald kunnen worden zonder dat ze saai worden. Verder zijn er natuurlijk ook nog vaardigheden die je held sterker kunnen maken. Deze vaardigheden zullen niet over gaan naar het competitive aspect van de game.

  Keller laat ook weten dat er naast Sojourn (Sojourn werd aangekondigd tijdens Blizzcon) nog vele nieuwe helden in productie zijn. Op dit moment wordt er gehint naar vier helden die in productie zijn naast Sojourn. Keller en zijn assistent vertellen dat ze er niet veel over mogen vertellen. Toch zeggen ze nog wel dat de helden nieuwe gameplay mechanica zullen leveren die nog niet eerder zijn vertoont.

  De maps in Overwatch 2 worden twee keer zo groot als de multiplayer maps die we gewend zijn van Overwatch. Ook is het team van Overwatch 2 van plan om meer geavanceerde licht, explosie en weeromstandigheden toe te voegen. Elke Campaign missie krijgt ook zijn eigen opening en closing cinematic.

  Overwatch 2

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.