Update - Nieuwe Black Panther staat al snel op Disney+

News
donderdag, 05 januari 2023 om 14:00
2022 11 21 black panther wakanda foreverf1673006246
Lang wachten tot een film is te streamen wordt de laatste jaren steeds zeldzamer. Ook Black Panther: Wakanda Forever zal niet lang meer exclusief in de bioscoop te zien zijn. De datum waarop de film naar Disney+ komt lijkt te zijn onthuld.

Update - Disney+ release Wakanda Forever officieel

Disney+ heeft via een nieuwe trailer bevestigd wanneer Black Panther: Wakanda Forever te streamen is. De datum is inderdaad 1 februari, dus wie de film heeft gemist in de bioscoop of gewoon grag nog een keer wil zien hoeft niet lang meer te wachten. Bovendien staat heel fase 4 van het MCU zo op Disney+ voordat fase 5 begint.

Oorspronkelijk bericht

In november verscheen de laatste bioscoopfilm in fase vier van het MCU. Maar ja, het einde van het jaar wil nog wel eens boordevol andere plannen zitten, dus wellicht heb je de film ondanks de sterke ontvangst nog niet kunnen zien. In dat geval hoef je niet lang meer te wachten om hem thuis op je eigen gemak te kunnen kijken.
Het Twitter-account When to Stream deelt namelijk een screenshot van de Amerikaanse versie van Disney+, waarop staat te lezen dat Black Panther: Wakanda Forever op 1 februari op de streamingdienst verschijnt. Op de Nederlandse versie van Disney+ is er momenteel nog geen datum te zien, maar meestal zijn releasedata op de dienst wereldwijd gelijk.

Wanneer komt Black Panther: Wakanda Forever naar Disney+?

Er is nog een kans dat de datum die vermeld staat aan verandering onderhevig is. Maar 1 februari zou geen gekke datum zijn om Wakanda Forever op Disney+ te verwachten, aangezien hij dan op tijd op Disney+ staat om heel fase 4 van het MCU op de dienst te hebben voordat fase 5 later die maand begint. Daarnaast is 1 februari een woensdag, een dag van de week de Disney+ vaker gebruikt om nieuwe content te lanceren.
We zullen uiteindelijk snel genoeg weten of deze datum klopt. Ergens in de komende vier weken volgt waarschijnlijk duidelijkheid. Aan de bioscoopagenda is vaak al te zien dat Wakanda Forever niet lang meer zal draaien, dus een Disney+ release zal zeker niet lang meer uitblijven.
Dit bericht is bijgewerkt op 5 januari 2023.

Populair Nieuws