Volgende Marvel film krijgt snel een nieuwe trailer

News
maandag, 02 januari 2023 om 19:30
ant man and the wasp trailer vrijgegeven 134379 1
De vierde fase van het MCU is net afgerond, maar fase 5 begint al snel. Ant-Man and the Wasp: Quantumania verschijnt al in februari. Mocht je nog niet overtuigd zijn door de trailers die er al zijn voor deze film, dan kun je er binnenkort nog één verwachten.
De vijfde fase van het MCU trapt af met een belangrijke film. Het is in de afgelopen twee jaar goed duidelijk geworden dat het multiversum een groot onderdeel wordt van de overkoepelende verhaallijn van het MCU, waarbij Kang the Conqueror de volgende grote schurk wordt. Hij was al even te zien in de Disney+-serie Loki en wordt ook de villain van Ant-Man 3.
De release van die film staat dus eigenlijk al voor de deur, dus een beetje extra marketing kan geen kwaad. Tijdens het Amerikaanse sportevenement de Fiesta Bowl is onlangs bekendgemaakt wanneer de volgende trailer verschijnt. Deze zal op 10 januari te zien zijn.
Wanneer de trailer precies getoond gaat worden is nog onbekend, maar het zal tijdens een sportwedstrijd in de VS zijn, waarschijnlijk tijdens de rust. De wedstrijd begint om 1.30 ‘s nachts voor Nederlanders, dus de trailer zal wanneer je wakker wordt op 10 januari waarschijnlijk te zien zijn.

Waar gaat Ant-Man 3 over?

In Ant-Man 3 komen Ant-Man en zijn consorten vast te zitten in de Quantum Realm. Dat levert de nodige moeilijkheden op, waaronder dus Kang the Conqueror. Of dat de versie van Kang is die we uiteindelijk ook gaan zien in Avengers: The Kang Dynasty zal moeten blijken.

Populair Nieuws