‘Black Panther Wakanda Forever komt nog lang niet naar Disney+’

News
maandag, 21 november 2022 om 11:00
2022 11 21 black panther wakanda foreverf1673006246
De laatste paar jaar hebben mensen die een bezoek aan de bioscoop onaangenaam vinden het goed gehad. Veel films kwamen in recordtijd naar streamingdiensten, zoals bijvoorbeeld Disney+. Maar met de feestdagen Black Panther Wakanda Forever thuis op de bank zien lijkt er niet in te zitten.
De tijd dat je maanden moest wachten op een blu-ray of streamingrelease van een nieuwe film lijkt voorbij. Veel nieuwe films zijn de laatste tijd hoogstens één maand exclusief in de bioscoop te zien geweest. Hetzelfde geldt voor veel Disney-films, die vaak al na ongeveer anderhalve maand naar Disney+ kunnen komen.
Maar dat lijkt voor Black Panther Wakanda forever niet het geval. Als de vuistregel van anderhalve maand wordt aangehouden zou de film vlak na Kerst op Disney+ komen, maar volgens Deadline wil de filmgigant de film langer exclusief in de bioscoop laten draaien. De film zou dan pas ergens in het nieuwe jaar op de streamingdienst komen.
Het lijkt erop dat deze keuze alles te maken heeft met geld. Black Panther wordt goed onhaald en doet het aardig bij de box office, dus wil Disney waarschijnlijk zo lang mogelijk bioscoopkaartjes verkopen. Bovendien heeft Wakanda Forever maar weinig concurrentie in december, aangezien Avatar: The Way of Water één van de weinige andere grote Blockbusters wordt.

Wanneer staat Black Panther Wakanda Forever op Disney+?

Met Kerst of Oud en Nieuw Black Panther streamen lijkt er dus niet in te zitten, maar de vraag is wanneer het dan wel kan. Disney heeft nog niets bekendgemaakt, maar mogelijk duurt het alsnog niet al te lang. Het zou goed kunnen dat je de film in januari 2023 kunt streamen.

Populair Nieuws