Scoor dikke Black Friday korting op Adobe software!

News
dinsdag, 22 november 2022 om 21:30
adobe photoshopf1669128866
Als je ook maar iets doet in de creatieve hoek, kom je niet makkelijk om Adobe heen. Het bedrijf is eigenaar van bijvoorbeeld Photoshop en Premiere, de grootste spelers op het gebied van foto- en videobewerking. Als jij het ook tijd vindt worden voor een abonnement kun je nu flinke korting scoren vanwege Black Friday.
Foto- en videobewerking zijn dankzij computers een stuk toegankelijker dan ze ooit waren. Maar daar staat dan wel tegenover dat de software die je ervoor nodig hebt duur kan zijn. Als je voor je lol photoshopt en monteert zijn er goedkopere of gratis alternatieven, maar wie het als vaardigheid op zijn CV wil zetten kan vaak maar beter bekend zijn met de software van Adobe.

Scoor Photoshop en de hele Creative Cloud met korting!

Als je graag wil leren omgaan met Adobe-software, of het al kan maar een eigen abonnement nodig hebt, heeft Adobe een deal voor je. Black Friday komt eraan en net als veel bedrijven komt Adobe met de nodige korting. Zo kun je 20 procent korting krijgen als student (bovenop bestaande studentenkorting) of zelfs 40 procent als individuele gebruiker.
Deze korting geldt nog tot en met 25 november, ook bekend als Black Friday. Je hebt dus niet heel lang meer de tijd. Overigens geldt de korting een jaar lang, dus je hebt er veel profijt van.

Bekijk ook deze Black Friday 2022 deals

Black Friday is ook in 2022 weer een goed moment om te besparen op je hobby’s. Zo is er veel korting te scoren op elektronica, en games, maar ook op bijvoorbeeld LEGO. Alle Black Friday deals houden we hier voor je bij.

Populair Nieuws