Scoor nu hoge korting op LEGO bij bol.com!

News
dinsdag, 22 november 2022 om 12:30
bolcomf1595427884
Je hoeft niet ver te zoeken naar iemand die je blijk kan maken met LEGO: misschien ben je het zelf wel. Maar helaas is het geen goedkoop speelgoed. Als je op zoek bent naar een koopje zit je nu goed bij bol.com!
Black Friday komt eraan en veel winkels stunten al langer met lage prijzen. Voor veel dure hobby’s is Black Friday dan ook als een geschenk uit de hemel. Zo ook voor LEGO, waarop je nu flinke korting kunt scoren.

Scoor LEGO korting bij bol.com

Momenteel gelden er namelijk mooie LEGO deals bij bol.com. Uit verschillende thema’s zijn er de nodige sets afgeprijsd. Maar wees er snel bij, want de deals gelden nog maar een paar dagen!
Overigens zijn dit niet de enige sets die in de aanbieding zijn. Je kunt bijvoorbeeld ook een hoop kleinere LEGO-sets bestellen die geschikt zijn als schoencadeau. Daarbij geldt dan een 2+1 gratis deal.

Dikke Black Friday Deals

Is LEGO niet waar je naar opzoek bent, of zijn de bovenstaande sets niets voor jou, dan zijn er evengoed genoeg deals te vinden. Veel winkels gaan al geruime tijd los met deals voor Black Friday. Een overzicht daarvan hebben we hier voor je klaargezet.

Populair Nieuws