Update - Black Friday deal Videoland geeft enorme korting

News
maandag, 28 november 2022 om 16:30
videolandf1665554834
Ook Videoland doet mee aan Black Friday en komt met een geweldige deal waar je nog maanden plezier van hebt!

Update - vandaag laatste kans om te profiteren!

De 40% korting voor 6 maanden actie van Videoland loopt vandaag af, dus mocht je nog willen profiteren, wees er dan snel bij!
Originele bericht:
Fans van The Handmaid's Tale, Moedermafia en Judas II kunnen maar beter even opletten. Videoland heeft voor Black Friday een prachtige aanbieding voor zowel nieuwe als terugkerende abonnees. Wie nu een abonnement afsluit bij Videoland krijgt maar liefst 6 maanden een korting van 40% op de abonnementsprijs!
Wie nog niet eerder een abonnement op Videoland gehad heeft krijgt sowieso al twee weken gratis toegang tot het hele assortiment aan films en series van Videoland, waarna alsnog de zes maanden met flinke korting ingaat. Je zit bovendien niet vast aan een minimale periode: als je binnen de periode van 6 maanden op wil zeggen, kan dat gewoon. De overige maanden komen dan gewoon te vervallen, daar betaal je niets voor.
mad max fury road sequel is nog steeds een optie 104518 2f1669047231

Films en series bij Videoland, nu extra voordelig

Videoland kent een ruime sortering films en series. Zo kan je op de dienst een groot aantal reality series kijken waaronder Love Island, Married at First Sight (UK), maar komen er ook diverse kerstspecials aan zoals I Can See Your Voice en All you Need is Love. Ook voor films ben je aan het goede adres bij Videoland.
De komende maand zijn er veel kerstfilms te zien, maar ook klassiekers als The Pianist, The Wolf of Wall Street, Kill Bill en Mad Max Fury Road. Maandelijks komen er tientallen series en video's bij bij het totale aanbod van Videoland. Daarnaast biedt Videoland regelmatig ook live sportevenementen aan, waaronder de wedstrijden tussen Badr Hari en Rico Verhoeven.
Normaliter kost een abonnement op Videoland 4,99 euro, maar wie deze week een abonnement afsluit betaalt slechts 2,99 euro. dat is dus een korting van 40%! Deze korting geldt voor maximaal 6 maanden, waarna je het reguliere maandbedrag gaat betalen. Dit is dus een ideaal moment om je Videoland abonnement af te sluiten!
Deze aanbieding is geldig tot en met 28 november 2022.

Populair Nieuws