Videoland krijgt snel een gloednieuwe app

News
donderdag, 06 oktober 2022 om 16:30
videolandf1665554834
Een streamingdienst kan nog zo’n mooi aanbod hebben, als de dienst zelf niet makkelijk in gebruik is ben je nog nergens. Het kan daarom af en toe nodig zijn dat een streamingdienst zijn app vernieuwt of zelfs vervangt. Binnenkort gaat Videoland dat ook doen.
Als je van Nederlandse tv houdt kun je vaak goed terecht bij Videoland. De dienst biedt veel content van bijvoorbeeld RTL en ook originals als Mocro Maffia. Ook beperkt de dienst zich niet tot Nederlandse programma’s en worden er ook series als The Handmaid’s Tale aangekocht.
Dat alles is, zoals bij eigenlijk alle streamingdiensten, ook te vinden via een app. Maar de app die je nu op je smartphone of tv hebt staan gaat er binnenkort uit. De app wordt namelijk vernieuwd, zo laat Videoland per e-mail weten aan abonnees.
De nieuwe app is nu al te vinden in bijvoorbeeld de Google Play Store als Videoland V2. Je account wordt binnenkort automatisch overgezet naar deze app, waarna je per mail wordt ingelicht. Pas daarna hoef je de nieuwe app daadwerkelijk te downloaden. Je kunt gewoon inloggen met je bestaande inloggegevens.

Wat is er veranderd in de nieuwe Videoland app?

De nieuwe app is vooral bedoeld voor een stabielere kijkervaring. Hoogstwaarschijnlijk is een groot deel van de veranderingen achter de schermen. Toch wordt er ook iets aan de look van de app veranderd, dus hopelijk is hij ook makkelijker te navigeren of heeft hij handige nieuwe functies. Het kan op Philips tv’s trouwens iets langer duren voordat de app beschikbaar is.

Populair Nieuws