Bizarre Pokémon game krijgt nieuwe trailer

News
donderdag, 06 juli 2023 om 18:00
pokemonscarletf1676998366
Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor een gloednieuwe Pokémon game. Het gaat niet om een nieuwe game voor de Switch, maar een opvallende mobile game. Het wordt langzamerhand duidelijk hoe deze bizarre game werkt.
Al in 2019 werd Pokémon Sleep onthuld, maar daarna leek die game jarenlang van de aardbodem verdwenen. Eerder dit jaar werden er eindelijk weer nieuwe details over de game naar buiten gebracht. Nu is er opnieuw een nieuwe trailer.
Hierin is te zien dat Pokémon Sleep bijhoudt hoe je slaapt en je op basis daarvan een score geeft. Die wordt opgeteld bij een score die je krijgt voor een minigame en op basis van het totaal krijg je meer of minder verschillende slaapstijlen van Pokémon. Aangezien het doel is om een soort Pokédex te maken van hoe verschillende Pokémon slapen, wil je natuurlijk een zo hoog mogelijke score.
Er zijn ook andere manieren om verschillende slaapstijlen te zien. Als je je telefoon omgekeerd neerlegt terwijl je slaapt, kun je bijvoorbeeld een Wartortle tegenkomen die op zijn buik slaapt. In plaats van je smartphone kun je ook een nieuwe accessoire genaamd Pokémon Go Plus+ gebruiken.

Wanneer is de release van Pokémon Sleep?

Het is nog steeds niet bekend wanneer Pokémon Sleep daadwerkelijk uitkomt. Als het goed is verschijnt de game ergens dit jaar. Mogelijk duurt het niet lang meer, want je kunt je alvast inschrijven voor de app via de Google Play Store. Dat geldt ook voor de eerste golf van de DLC voor Pokémon Scarlet en Violet.

Populair Nieuws