Bizarre game komt gratis naar PS Plus en PSVR 2

News
vrijdag, 21 april 2023 om 11:00
323dd306950309d7a22d544297a39438c4d7d443 scaled1f1682062112
Sony heeft de bizarre game Humanity van een releasedatum voorzien en komt met nog meer goed nieuws, waar vooral PSVR 2 gamers blij van zullen worden. Bovendien komt de game gratis naar PS Plus!
Sony heeft met een nogal bijzondere trailer de al even bijzondere game Humanity van een releasedatum voorzien. De game zal op 16 mei verschijnen op zowel PlayStation 4, PlayStation 5 en Steam. Dat niet alleen, de game zal ook speelbaar zijn in PSVR en PSVR 2!
Daar blijft het goede nieuws niet bij, Sony wist ook te melden dat de game op dag één meteen in de PS Plus catalogus beschikbaar zal zijn. Daarmee is Humanity meteen de eerste PSVR 2 game die gratis in PS Plus beschikbaar zal zijn.

Wat is Humanity?

Wie de trailer bekeken heeft zal misschien verwonderd achterblijven. Wat is Humanity eigenlijk voor game? De gameplay laat zich nog het beste omschrijven als een moderne variant op de klassieker Lemmings.
Je speelt als een hond en krijgt een horde mensen achter je aan. Door opdrachten op de grond achter te laten kan je invloed uitoefenen op wat de horde precies doet. Doe je niks, dan lopen ze net als de originele lemmings gewoon rechtdoor, eventueel hun dood tegemoet.
Aan jou als slimme hond is het dus de taak om de mensenmassa door de omgevingsgevaren te loodsen en ondertussen puzzels op te laten lossen.
De game krijgt bij lancering 90 levels mee, inclusief diverse bossfights, maar daar gaat het zeker niet bij blijven. Door de opgenomen stage creator kunnen gamers zelf ook creatief worden, waardoor het aantal speelbare levels vrijwel oneindig zal zijn.
Humanity verschijnt 17 mei op Playstation 4, Playstation 5, PSVR, PSVR 2 en Steam.

Populair Nieuws