Bizarre Call of Duty Warzone 2.0 glitch zorgt voor onzichtbare spelers

News
dinsdag, 22 november 2022 om 9:30
call of duty warzone 20 headerf1668595538
Activision hoopte met een schone lei te beginnen met Call of Duty Warzone 2.0. De battle royale game kampt alleen nu ook al met problemen, waaronder een glitch die zorgt voor onzichtbare spelers.
Eén van de redenen voor Activision Blizzard om niet verder te werken aan Call of Duty Warzone en al vrij snel Call of Duty Warzone 2.0 te lanceren, zijn de vele bugs en glitches in het origineel. Naar verluidt zouden de problemen niet kunnen worden opgelost door de engine van de game.
Maar de eerste weken van Call of Duty Warzone 2.0 verlopen ook niet bepaald soepel. Zo is er nu een vreemde glitch opgedoken, waardoor spelers onzichtbaar zijn voor hun tegenstanders. Dat is duidelijk te zien op beelden die zijn gedeeld door streamers. Door de glitch is het vrijwel onmogelijk om te winnen in de battle royale game.
Dit probleem komt bekend voor voor ervaren Warzone-spelers. De originele game had namelijk dezelfde glitch. Destijds kwam het door een bepaalde skin van een Operator die gebruikt werd. Het is te hopen dat het probleem snel kan worden opgelost door Infinity Ward.

Meer problemen voor Warzone 2.0

De glitch is alleen zeker niet het enige probleem die de ontwikkelaar momenteel moet oplossen. Zo zijn er veel spelers die melden dat ze Call of Duty Modern Warfare 2 moeten kopen als ze Warzone 2.0 willen spelen. En dat terwijl de battle royale game juist een free-to-play game hoort te zijn.
Daarnaast kampen spelers ook met crashes en kunnen anderen de game zelfs helemaal niet downloaden. Door de problemen heeft Activision zelfs tijdelijk downloads in de Battle.net client uitgeschakeld in Europa en de Verenigde Staten. Er is dus nog een hoop werk aan de winkel om Call of Duty Warzone 2.0 een stabiele ervaring te maken.