'Call of Duty Modern Warfare 2 krijgt bijzondere WK modus'

News
maandag, 21 november 2022 om 12:30
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Het WK is officieel begonnen en dat zie je ook in de nodige games terug. FIFA 23 heeft natuurlijk een WK modus, maar ook Call of Duty Modern Warfare 2 zou er één krijgen. Dat blijkt uit gelekte beelden.
De dataminer CODSploitzlmgz heeft beelden en video’s ontdekt van een WK modus in Call of Duty Modern Warfare 2. Deze beelden zijn snel weer offline gehaald, maar niet voordat de bewuste dataminer ze had gedeeld met Insider Gaming. Ze tonen een modus en map genaamd CODball.
Nu is Modern Warfare 2 geen voetbalgame en dat blijkt ook uit wat CODball daadwerkelijk is. In de modus rijden spelers rond op ATV’s om een grote bal bij elkaar in een doel te krijgen. Zo lijkt CODball meer op Rocket League dan op een serieuze voetbalsimulatie.
De modus gaat ook gepaard met de vershijning van drie bekende voetballers in Call of Duty. Het gaat om Neymar, Pogba en Messi. Het is eerder gelekt dat deze voetballers naar de game zouden komen. Naar verluidt verschijnt het drietal in bovenstaande volgorde op 21, 25 en 29 november.

Wanneer komt CODball naar Modern Warfare 2?

Activision Blizzard heeft nog niet aangekondigd dat CODball bestaat, of wanneer de modus lanceert. Mogelijk komt hij al snel, aangezien Neymar volgens dit gerucht vandaag al in de game verschijnt. Bovendien is het WK bezig, dus heel lang wachten met een nieuwe modus lijkt niet zo handig.