Bizarre bug in FIFA 21 FUT ontdekt

News
dinsdag, 20 oktober 2020 om 8:40
fifa 21f1603192410
FIFA 21 is nog maar net uit en spelers gaan massaal de groene zoden op. In de nieuwe footie komen nogal wat bugs naar voren. Ook nu is er weer een bizarre bug ontdekt die ervoor zorgt dat het spel een bizarre wending neemt.
Een Reddit gebruiker uploadde een video van een wel hele bizarre FIFA 21 bug. In de game is het mogelijk om, met een beetje geluk, van grote afstand een bal op doek te schieten, die voor een tof doelpunt zorgt. De bug in kwestie zorgt er alleen voor dat de keeper een behoorlijke dobber heeft om de bal tegen te houden. De bal blijft namelijk in de kruising steken, waarna de computergestuurde keeper er vervolgens alles aan doet om deze te bemachtigen. Als er vervolgens nog een paar spelers bij komen die door de computer gestuurd zijn, is het feest compleet.
Het levert hilarische beelden op, waarbij de commentator ook lekker los gaat, maar is natuurlijk geen goede zaak als je op een spannend potje voetbal zit te wachten. Check de beelden van de FIFA 21 bug hieronder:

Niet de enige bizarre FIFA 21 bug

FIFA 21 kent een hoop verbeteringen en opzichte van zijn voorganger, maar jammer genoeg ook een heel aantal bugs. Zo rammelt er nogal wat aan het physics systeem in de game, waardoor spelers gekke dingen doen en onnatuurlijke bewegingen maken en veranderen de keepers nogal eens in een reus die de bal met hun pink zouden kunnen stoppen.
Wij beoordeelden FIFA 21 in onze review met een 7,0. De reden hiervoor is dat de game qua gameplay niet veel nieuws brengt en voorzien is van meer onofficiële teams dan ooit.

Populair Nieuws

Laatste Reacties