BioWare toont geen nieuwe Mass Effect en Dragon Age 4 tijdens EA Play Live

News
vrijdag, 02 juli 2021 om 12:00
mass effect will continuef1625211453
Alhoewel BioWare druk werkt aan de nieuwe games, laat de ontwikkelaar op Twitter weten dat we geen nieuwe Mass Effect game en Dragon Age 4 hoeven te verwachten op het aankomende EA Play Live-evenement. Deze wordt 22 juli gehouden.
Fans van de games hebben het al een lange tijd over de nieuwe Mass Effect game en Dragon Age 4 en hoopten ook dat er iets getoond werd tijdens EA Play Live. Toch heeft BioWare laten weten dat dit niet gaat gebeuren. Op Twitter laat de ontwikkelaar weten dat ze hard werken aan de volgende Dragon Age en Mass Effect games en dat er spannende dingen rondom Star Wars: The Old Republic aankomen dit jaar. Dit blijkt, gezien er recentelijk een livestream plaatsvond waar er een geheel nieuwe uitbreiding voor de Star Wars-game werd aangekondigd, genaamd Legacy of The Sith.
Naast het nieuwe Star Wars nieuws, hoeven we dus tijdens EA Play Live niets te verwachten van de nieuwe Mass Effect en Dragon Age-games. Tijdens The Game Awards 2020 werd er een cinematic trailer van zowel Dragon Age 4 als de nieuwe Mass Effect uitgebracht. Releasedata voor beide games zijn niet bekendgemaakt.

Het EA Play Live-schema

Het EA Play Live-evenement vindt 22 juli plaats, waar om 19:00 Nederlandse tijd een korte pre-show plaatsvindt en daarna een 40 minuten durende show waar de focus ligt op games en uitbreidingen die binnenkort uitkomen. Hier kunnen we games zoals Battlefield 2042 en Apex Legends verwachten.
Ook houdt Electronic Arts in de loop van juni uitzendingen over diverse onderwerpen, in de vorm van verschillende panels. 8 juli om 19:00 uur komt er bijvoorbeeld een uitzending over Battlefield 2042 en Apex Legends en 13 juli om 19:00 uur een livestream voor indiestudio’s.

Populair Nieuws