BioWare toont flinke grafische upgrade Mass Effect Legendary Edition

News
maandag, 08 februari 2021 om 11:30
mass effect legendary editionf1621239484
BioWare is niet alleen bezig met een compleet nieuwe Mass Effect game, maar komt ook dit jaar met Mass Effect Legendary Edition. Deze remaster van de originele trilogie krijgt een flinke grafische upgrade en dat heeft de ontwikkelaar nu ook duidelijk laten zien.
Voor de release van Mass Effect Andromeda waren de verwachtingen hooggespannen. BioWare wist met de game alleen geen indruk te maken op de fans van Mass Effect, die verwend waren geraakt door de originele trilogie van de reeks. Gelukkig is er voor hen nu een release waar ze van zullen smullen.
BioWare komt namelijk op 14 mei met Mass Effect Legendary Edition, een remaster van de complete trilogie. Dat is nodig ook, want met name de eerste game in de franchise laat haar leeftijd nu zien. Gelukkig heeft de ontwikkelaar de games flink onder handen genomen en een flinke grafische update gegeven. Dat heeft BioWare nu goed laten zien via Twitter, waar een vergelijking is gemaakt tussen het origineel en de Legendary Edition. Liefhebbers van ‘Femshep’ kunnen hun geluk niet op met de verbetering die de vrouwelijke protagonist heeft gekregen.

Meer Mass Effect in de maak

Zoals gezegd is Mass Effect Legendary Edition niet de enige game in de science-fiction franchise waar BioWare mee bezig is. Een compleet nieuw deel in de reeks komt er namelijk ook aan, maar we weten nog vrijwel niets over de game. De ontwikkelaar heeft alleen een teaser trailer gedeeld en het is bekend dat een aantal veteranen zijn teruggekeerd om te helpen bij de ontwikkeling van Mass Effect 5.