De 5 beste laptopverhogers om thuiswerken comfortabel te maken

Article
maandag, 08 februari 2021 om 11:00
screenshot 2021 02 05 at 134311f1612529028
Door het coronavirus moeten we zoveel mogelijk thuiswerken en het ziet ernaar uit dat het nog wel een tijd zo blijft. Het is dan ook handig om een thuiskantoor op te zetten, waardoor je comfortabel en gezond kan werken. Een laptopverhoger is daarbij essentieel en wij hebben de beste voor je op een rij gezet.

MOFT draagbare laptopstandaard

Door de maatregelen omtrent het coronavirus zullen we voorlopig voornamelijk thuis moeten blijven zitten, maar uiteindelijk gaan we ook weer naar kantoor toe. Wij gokken er alleen wel op dat thuiswerken meer gebruikelijk gaat worden voor veel werknemers, waarbij er deze ene dag vanuit huis gewerkt wordt en de andere dag op kantoor.
Het is dan ook handig om een laptopstandaard aan te schaffen die je makkelijk mee kan nemen. De MOFT draagbare laptopstandaard voldoet zeker aan die eisen. Het product is makkelijk op te klappen en in een tas te stoppen. Je bovendien ook niet bang te zijn dat je een fragiele laptopstandaard in huis haalt, want je kan er zonder problemen acht kilo op plaatsen en door middel van een plakrand kan je je laptop er stevig op zetten. Natuurlijk zonder lijmresten achter te laten.
screenshot 2021 02 05 at 134520f1612529402

Michael & May laptopstandaard

Ben je op zoek naar een laptopstandaard die perfect past bij je MacBook Pro of MacBook Air, dan hoef je niet verder te zoeken dan het apparaat van Michael & May. Je standaard sluit namelijk naadloos aan op de aluminium body van de laptops van Apple en is dan ook enorm stevig. Het standaard kan dan ook tot 15 kilo tillen.
De laptopstandaard van Michael & May heeft bovendien een ideale hoogte. Wanneer je je laptop erop zet en je bureaustoel op de juiste hoogte staat, dan houd je een zeer ergonomische houding aan. Zeker een aanrader als je last krijg van je rug na een lange werkdag op de laptop.
screenshot 2021 02 05 at 135349f1612529661

QUVIO houten laptopstandaard

Als mensen denken aan een laptopstandaard, dan komt al vaak een plastic of metalen apparaat ter sprake. Tegenwoordig zijn er alleen ook houten standaarden, die natuurlijk veel massa kunnen dragen.
De houten laptopstandaard van QUVIO is daar een goed voorbeeld van. De standaard heeft bovendien een handig opbergstuk onderdaan, waar je makkelijk je externe toetsenbord kan opbergen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken om de ventilatie, want er is genoeg vrije ruimte voor de koeling van je laptop om het werk te doen.
screenshot 2021 02 05 at 135532f1612529761

Holdy universele laptopstandaard

Niet alle laptops, tafels en bureaustoelen zijn hetzelfde, waardoor het niet altijd even makkelijk is om de juiste hoogte te vinden voor je laptop. Veel laptopstandaarden hebben namelijk één maat die is afgesteld op een perfecte positie, maar die dus niet altijd mogelijk is.
Gelukkig zijn er tegenwoordig ook universele laptopstandaarden, waarbij je zelf de hoogte en houding in kan stellen. Bij de laptopstandaard van Holdy is het daardoor ook niet verplicht om een extern toetsenbord aan te sluiten, al zullen we dat wel aanraden in combinatie met een laptopstandaard.
screenshot 2021 02 05 at 135649f1612529853

MisterHomeOffice compact laptopstandaard

Op kantoor krijgen de meeste werknemers genoeg ruimte om hun apparaten neer te zetten, maar niet iedereen heeft thuis een grote werkplek. Een grote, stevige laptopstandaard die veel ruimte inneemt is dan ook niet altijd even handig.
Er zijn alleen ook compacte laptopstandaarden die slechts een kleine voetafdruk hebben op je bureau, maar wel een ergonomische houding bieden. Met het compacte standaard van MisterHomeOffice kun je vrijwel overal in huis aan het werk, maar je kan het apparaat ook zeer klein maken om het overal mee naartoe te nemen!