Mass Effect Legendary Edition releasedatum onthuld

  Eindelijk hebben we beelden van de aankomende remaster van de originele Mass Effect trilogie. Bioware laat in de reveal trailer enkele upgrades zien en de Mass Effect Legendary Edition releasedatum is onthuld.

  We hebben er even op moeten wachten na de aankondiging van de Mass Effect Legendary Edition, maar nu hebben we dan toch eindelijk bewegende beelden in de vorm van een reveal trailer. Naast die beelden krijgen we ook flink wat informatie. Zo weten we dat de remaster alle content die ooit voor de trilogie is uitgebracht zal bevatten en dat we het nu allemaal kunnen beleven in glorieus 4K Ultra HD met HDR, wat gelukkig ook te zien is in de reveal trailer.

  Naast een grote hoeveelheid grafische upgrades mag je ook nog wat aanpassingen aan de UI verwachten. Ook de besturing krijgt een lichte modernisering in Mass Effect Legendary Edition zodat het allemaal wat soepeler aanvoelt. Als je nu de eerste Mass Effect opstart snap je precies waarom dat een belangrijke upgrade is. Naast al deze dingen mag je ook nog een grote hoeveelheid aanpassingsopties voor Shepard verwachten en zal de vrouwelijke Shepard uit Mass Effect 3 nu de standaardtemplate zijn in alle games van de trilogie.

  Ook een release date

  Naast een grote lijst upgrades en een reveal trailer krijgen we ook een release date voor de Mass Effect Legendary Edition. De remaster zal uitgebracht worden op 14 mei 2021. Vanaf die dag kunnen we weer in de schoenen stappen van Commander Shepard en het heelal behoeden van de dreiging van de almachtige Reapers!

  Mass Effect Legendary Edition

  Verkijgbaar vanaf 14 may 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.